mandag den 13. januar 2014

Three outfits from three shops
Så fik jeg endelig redigeret mine elskede outfits sammen. Jeg håber i vil lade jer inspirere <3

Det første outfit er fra Vero Moda, som jeg selv vil sætte i kategorien "fest". Jeg elsker kjolen, der skal være det mest synlige i hele sættet med dens "zebra-stribede" mønster og enkle facon. Derefter vil jeg nok udpege de vildt cool leggins, jeg faktisk aldrig har set før. Jeg kan godt lide små perler under knæene, der lige giver dem et bette twist.
Halskæden er som den ser ud rigtig flot. Den kan virke lidt voldsom, men jeg tror at med den rigtige sammensætning, vil den være enormt sej.
Hvis det ikke kan ses er der lidt glimmer i den sorte cardigan. Den er enkel, men fin!

Det næste sæt jeg har lavet er fra H&M og er personligt mit yndlings. 
BLACK&WHITE går bare aldrig af mode!
Jeg ved ikke hvad jeg ville udpege som min yndlingsdel i outfitet. Men min top 3 vil være tasken, skoene og den skønne trøje. Bukserne er også rigtig nice med de to lynlåse i hver side, der igen gør delen speciel. Der er ikke så meget at sige om outfitet, andet end at jeg virkelig elsker det.
I følge Google Oversæt betyder "Aimer La Vie" at man elsker livet.

Det næste og sidste outfit er fra min yndlingsbutik Monki. 
Monki er ikke mindre end fantastisk. Jeg elsker bare den butik så himmelhøjt! Derfor er det selvfølgelig klart at jeg ville lave et outfit der fra. 
Det er tydeligt at det er det mest farverige af de tre sæt. Men det kan ikke komme bag på alle, da Monki er en farverig og spraulende kæde. 
Det er nok mest af alt et sommerlook med en langærmet trøje, haha. Jeg tror ikke at det er særlig tydeligt, at skoene er sådan refleks- eller spejlagtige, men det kan jeg så fortælle, at det er de. Jeg kan godt lide det hele ved outfitet, men jeg vil fremhæve kasketten eller hvad man kalder den. DEN ER BARE SEJ! Jeg ville selv sagtens kunne købe en, da de jo er vildt fede og super awesome.

Tag et hop forbi de 3 hjemmesider! 
H&M
MONKI

AMALIE


1 kommentar:

  1. Kan bedst lide outfittet fra H&M, men nogle af item'sne fra de andre butikker er vildt fede!

    http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

    SvarSlet